Om oss

Hej och varmt välkommen till Tantkalaset, en unik plats för alla som delar vår passion för djur och hästar. Tantkalaset är inte bara en blogg; det är en samlingspunkt för erfarenhetsutbyte, inspiration och glädje som sprider sig genom varje inlägg.

Vår historia

Tantkalaset startade som en liten idé bland vänner, en idé om att skapa en gemenskap där djurälskare och hästentusiaster kan mötas. Vi är ett gäng med olika bakgrunder men med en gemensam nämnare: en oändlig kärlek till djur och hästar. Genom åren har denna idé vuxit och utvecklats till den blogg du ser idag.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är enkelt men kraftfullt – att dela med oss av våra erfarenheter, kunskaper och historier om djur och hästar. Vi strävar efter att erbjuda våra läsare intressanta artiklar, användbara tips, inspirerande berättelser och senaste nyheterna inom djur- och hästvärlden.

Vårt team

Bakom Tantkalaset står en mångsidig grupp av individer – från erfarna hästskötare till hängivna djurrättsaktivister. Vårt team delar med sig av sina personliga erfarenheter, expertis och passion för djur och hästar.